Aanmelden voor nestkast en/of beplanting

Nestkasten en beplanting

Woon je binnen de bebouwde kom van één van de deelnemende gemeenten? Dan kun je onderaan deze pagina nestkastjes en beplanting aanvragen. Gratis, welteverstaan!

Heb je een flyer in de brievenbus ontvangen, dan zijn daarop de doelsoorten aangekruist die geschikt zijn voor jouw huis of tuin. Wil je meer informatie over de verschillende nestkasten kijk dan op deze pagina.

Meer informatie over de verschillende beplantingspakketten is te vinden op deze pagina.

We verzamelen eerst alle aanmeldingen en zullen op een later moment in het jaar de kasten en beplanting per gemeente uitdelen. We streven ernaar zoveel mogelijk woningen te voorzien van een nestkast en/of beplanting om het effect van het project voor de natuur zo groot mogelijk te laten zijn. Dat kan dus betekenen dat je niet alle materialen geleverd krijgt die je besteld hebt. Uitlevering gaat op volgorde van aanmelding en in sommige gevallen krijgen bepaalde (kastjes van) doelsoorten voorrang. Op=op.

Aanmeldformulieren

Staat jouw gemeente er niet bij? Check dan op de interactieve kaart of jouw gemeente meedoet. Vanwege het grote aantal aanmeldingen het nergens meer mogelijk om nestkasten en beplanting aan te vragen.

Link naar aanvraagformulier Alphen-Chaam »

Link naar aanvraagformulier Baarle-Nassau »

Link naar aanvraagformulier Geertruidenberg »

Link naar aanvraagformulier Goirle »

Link naar aanvraagformulier (voormalige gemeente) Haaren »

Link naar aanvraagformulier Loon op Zand »

Link naar aanvraagformulier Zundert »

Hoe gebruiken wij persoonsgegevens?

Bij het aanvragen vul je je persoons- en adresgegevens in. Gegevens die je aan ons verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor het bezorgen en monitoren van de nestkastjes en beplanting. 

Om te kunnen vaststellen hoe effectief het project is, zullen we namelijk steekproefgewijs monitoren of de nestkastjes zijn opgehangen en al bewoond worden. Zo zien we hoe de biodiversiteit in jouw gemeente verbetert. We gebruiken jouw gegevens om je hiervoor te kunnen benaderen.

© Orbis natuur | landschap | klimaat

Natuur in het Dorp wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Brabant.

Provincie Noord-Brabant