Aanmelden voor nestkast en/of beplanting

Nestkasten en beplanting

Woon je binnen de bebouwde kom van één van de deelnemende gemeenten? Dan kun je onderaan deze pagina nestkastjes en beplanting aanvragen. Gratis, welteverstaan! Heb je een flyer in de brievenbus ontvangen? Dan zijn daarop de doelsoorten aangekruist die geschikt zijn voor jouw huis of tuin. Wil je meer informatie over de verschillende nestkasten kijk dan op deze pagina. Meer informatie over de verschillende beplantingspakketten is te vinden op deze pagina.

We verzamelen eerst alle aanmeldingen en zullen op een later moment de kasten en beplanting per gemeente uitdelen. We streven ernaar zoveel mogelijk woningen te voorzien van een nestkast en/of beplanting om het effect van het project voor de natuur zo groot mogelijk te laten zijn. Dat kan dus betekenen dat je niet alle materialen geleverd krijgt die je besteld hebt. Uitlevering gaat op volgorde van aanmelding en het budget is beperkt. Op=op.

Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om materialen te bestellen. Als het project een vervolg krijgt kan er op deze pagina weer materiaal besteld worden.

Aanmeldformulieren

Staat jouw gemeente er niet bij? Dan doet jouw gemeente niet mee of is aanmelden niet meer mogelijk omdat alle maatregelen al vergeven zijn. Check op de interactieve kaart of jouw gemeente meedoet.

Hoe gebruiken wij persoonsgegevens?

Bij het aanvragen vul je je persoons- en adresgegevens in. Gegevens die je aan ons verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor het bezorgen en monitoren van de nestkastjes en beplanting. 

Om te kunnen vaststellen hoe effectief het project is, zullen we namelijk steekproefgewijs monitoren of de nestkastjes zijn opgehangen en al bewoond worden. Zo zien we hoe de biodiversiteit in jouw gemeente verbetert. We gebruiken jouw gegevens om je hiervoor te kunnen benaderen.

© Orbis natuur | landschap | klimaat