Aanmelden voor nestkast en/of beplanting voor Bergeijk

Via dit formulier kun je een nestkastje en beplanting aanvragen voor het project Natuur in het Dorp in Bergeijk. Het ophangen verzorg je zelf. Je komt alleen in aanmerking voor een nestkastje of beplanting als je binnen de bebouwde kom woont.

Let op: altijd geldt op=op.

Door het invullen van dit formulier geef je project Natuur in het Dorp toestemming om je gegevens te verzamelen ten behoeve van de levering en monitoring van de nestkasten en/of beplanting. Hierover kun je meer lezen op

www.natuurinhetdorp.nl/bestellen.

  • Ik woon in de bebouwde kom van gemeente Bergeijk*

In totaal kun je maximaal 3 nestkastjes bestellen.

  • huiszwaluw kunstnest

    Let op: Huiszwaluwkommen worden alleen uitgereikt op adressen waarbij binnen een straal van 50m al huiszwaluwen nestelen. We controleren dat. Meer informatie.

  • gierzwaluwkast

    Let op: dit is een zware kast die door de aanvrager zelf hoog opgehangen moet worden. Bij voorkeur meerdere kasten bij elkaar plaatsen. Meer informatie.

  • huismuskast

Indien je in totaal meer dan 25 strekkende meter wilt ontvangen, kun je aangeven hoeveel, waarom en wat je hiermee wilt doen? Wij nemen contact met je op.

Wil je een pluktuin, bloementuin of biodiversiteitstuin aanleggen met inheemse planten op openbare grond? Beschrijf dan hieronder waar, wat, hoe en waarom? Wij nemen contact met je op.

  • Ik begrijp dat de levering van beplanting en nestkasten vanuit Natuur in het Dorp afhankelijk is van mijn adres (binnen bebouwde kom), beschikbaarheid en geschiktheid van mijn locatie. En ik begrijp dat de subsidieverstrekker via een steekproef kan controleren of de nestkastjes zijn opgehangen en bewoond worden.

Eventuele opmerkingen

* Verplicht. We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

© Orbis natuur | landschap | klimaat

Natuur in het Dorp wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Brabant.

Provincie Noord-Brabant