Heb je al een nestkast?

Registreer je hier

Heb je al een nestkast, zakje met bloemenzaad, insectenhotel of plant ontvangen vanuit Natuur in het Dorp? Heb je de spullen opgehangen, gezaaid of geplant en wil je ons op de hoogte houden van je vorderingen? Registreer je dan nu en geef aan ons door wat je thuis hebt gedaan. En als de kastjes straks bewoond worden, kan je dat óók doorgeven. Zo halen we concrete resultaten binnen van het project, en we horen natuurlijk graag alle succesverhalen! 

Ook foto's zijn altijd welkom, van een bloeiend veldje bloemen of uitvliegende jonge vogels, bijvoorbeeld. Je kan één foto uploaden bij het registreren, maar meer foto's zijn altijd welkom via info@natuurinhetdorp.nl.

Voor het formulier maken we gebruik van Google reCAPTCHA om het versturen van SPAM tegen te gaan. Google reCAPTCHA schrijft tracking cookies. Als u gebruik wilt maken van ons contactformulier moet u daarom eerst akkoord gaan met onze privacyverklaring. Pas daarna mogen wij het formulier tonen en de functionaliteit van Google reCAPTCHA inschakelen.

© Orbis natuur | landschap | klimaat