Over de initiatiefnemers

Over Orbis

Orbis is in natuur-, landschaps- en klimaatadaptatie projecten actief betrokken bij de ontwikkeling van het Noord-Brabantse landschap. Wij vertalen beleid, ambities en subsidieregelingen naar concrete resultaten.  

Kansen zijn er namelijk altijd en overal. Je moet ze alleen willen zien. Zodra wij de deur uit gaan, zien we kansen voor de ontwikkeling van natuur, landschap en klimaat. We pakken ze met beide handen aan. En met lef, doorzettingsvermogen en veel plezier zetten we ze om naar succesvolle projecten.


More_logo

Over Bureau MORE

MORE Projectbegeleiding helpt al ruim 16 jaar opdrachtgevers om hun projectideeën om te zetten in concrete resultaten. Wij doen dat in de vorm van subsidieverwerving en het organiseren van andere vormen van cofinanciering.

Maar wij brengen ook partijen met elkaar in contact en ondersteunen het tot stand komen van de benodigde samenwerkingsverbanden.

In die afgelopen jaren hebben wij met onze partners, waartoe wij zowel opdrachtgevers als andere relaties rekenen, veel successen geboekt. 

Dit wordt zichtbaar in het grote aantal projecten dat met onze inbreng tot stand is gekomen én in de langdurige relaties die wij hebben opgebouwd met een groot aantal organisaties. 

Provincie Noord-Brabant

Natuur in het Dorp wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de provincie Noord-Brabant.

provincie
© Orbis natuur | landschap | klimaat