08 maart 2021

Update Natuur in het Dorp

Bonte vliegenvanger

Natuur in het Dorp heeft zich de aflopen periode hard gemaakt voor meer groen en nestelgelegenheid in Noord-Brabant. Maar liefst 26 gemeentes hebben meegedaan, misschien ook wel die van jou.

Een groot aantal tuinen is voorzien van nestkasten en/of beplanting die de biodiversiteit verbeteren. Hiermee is er een eind gekomen aan het project Natuur in het Dorp. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Heb je al een nestkast, zakje met bloemenzaad, insectenhotel of plant ontvangen? Heb je ze opgehangen, gezaaid of geplant en wil je ons op de hoogte houden van je vorderingen? Registreer je dan nu en geef aan ons door wat je gedaan hebt. Als de kastjes dan dit of  volgend voorjaar bewoond worden, kan je dat óók doorgeven. Zo halen we concrete resultaten binnen van het project en we horen natuurlijk graag alle succesverhalen!

Mooie foto's zijn altijd welkom. Van een bloeiend veldje bloemen of uitvliegende jonge vogels, bijvoorbeeld. Je kan één foto uploaden bij het registreren, maar meer foto's zijn altijd welkom via info@natuurinhetdorp.nl.

Alle deelnemers aan Natuur in het Dorp, bedankt!

© Orbis natuur | landschap | klimaat